Dialyysimatkat sairaanhoitajatyöt, palkka ja koulutusvaatimukset (2024)

Dialyysihoitotyö on yksi palkitsevimmista ja haastavimmista hoitotyön erikoisaloista. Niitä on melkein750 000 amerikkalaistaTällä hetkellä diagnosoidaan loppuvaiheen munuaissairaus, mikä edustaa lähes 10 prosenttia Yhdysvaltain väestöstä. Tämän määrän odotetaan kasvavan viidellä prosentilla joka vuosi, joten dialyysipotilaiden lääkittämiseen, tukemiseen ja seurantaan osaavien sairaanhoitajien tarve kasvaa. Samaan aikaan Yhdysvallat odottaa akriittinen hoitopulajoka tuntuu kaikilla erikoisaloilla.

Dialyysihoitajien kohtaaman ainutlaatuisen stressin vuoksi matkasairaanhoitajille, joilla on korkealaatuiset dialyysitaidot ja -kokemus, on erityisen suuri kysyntä: sairaalat, dialyysikeskukset ja muut terveydenhuollon laitokset luottavat matkasairaanhoitajiin kattamaan lyhytaikaiset terveydenhuollon henkilöstötarpeet. tarjota antelias matka sairaanhoitaja palkat sekämonia muita etujajoita matkasairaanhoitaja tarjoaa.

Ansaitse jopa 2 300 dollaria viikossa dialyysimatkasairaanhoitajana. Keskustele rekrytoijan kanssa tänään!

Mikä on dialyysihoitaja?

Dialyysihoitajat ovat rekisteröityjä sairaanhoitajia (RN), jotka tarjoavat hoitoa ja tukea potilaille, joilla on diagnosoitu munuaissairaus. Akuutista tai kroonisesta munuaisten vajaatoiminnasta kärsivillä potilailla on vain kaksi hoitovaihtoehtoa: munuaisensiirto tai dialyysi. Dialyysihoito on prosessi, jossa hemodialysaattoriksi kutsuttu laitteisto tasapainottaa mekaanisesti potilaan veren kemikaaleja ja poistaa jätteet, suolat ja ylimääräisen veden, joita elimistö normaalisti pystyisi käsittelemään itse. Hemodialyysi on toinen saatavilla olevista kahdesta dialyysityypistä. Se on yleensä suoritettava kolme kertaa viikossa ja kestää noin neljä tuntia hoitoa kohden.

Dialyysilaitteet voivat sijaita sairaaloissa, elinsiirtokeskuksissa ja erikoistuneissa dialyysiyksiköissä, poliklinikoissa,potilaiden koditsekä hoito-, saattohoito- ja kuntoutuslaitoksissa. Se löytyy jopa osoitteestaristeilyaluksetja lomakaupungeissa, sillä nopeasti kasvava munuaissairausdiagnoosin saaneiden potilaiden määrä on luonut tarpeen päästä sinne, missä potilaat tarvitsevat tai haluavat olla. Tämä tarkoittaa, että dialyysimatkasairaanhoitajille tarjotaan mahdollisuus työskennellä kaikissa näissä ympäristöissä ja paljon muuta.

Dialyysin RN-taidot ylittävät paljon yleisen potilasjoukon vaatimat hoitovastuut.

Dialyysihoitajien on esivalmistettava hemodialyysilaite ja verilinjat ja valmisteltava laitteet jokaista potilasta varten ja valvottava hoitoa alusta loppuun – myös peritoneaalidialyysissä. He tallentavat ja valvovat potilaan elintoimintoja, kanyloivat pääsyn, antavat lääkkeitä ja poistavat reisiluun tuppeja sekä puhdistavat ja pukevat sekä pysyvät että väliaikaiset katetrit. He myös tarjoavat dialyysipotilaille kriittistä koulutusta tilansa hallinnasta kiinnittäen erityistä huomiota ruokavalioon, ravitsemukseen ja liikuntaan sekä itsehoitoon.

Dialyysihoito tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda suhteita potilaisiin.

Koska potilaat joutuvat viettämään niin monta tuntia dialyysissä ja he ovat säännöllisellä hoitoaikataululla, dialyysihoitajat ovat syvästi alttiina potilaiden pelolle, stressille ja ahdistukselle. Potilaiden elämänlaadun parantaminen on tärkeä osa heidän työnkuvaansa henkisen ja henkisen tuen avulla, kuten he tekevät tarjoamassaan teknisessä hoidossa.

Dialyysihoitajan palkka ja työpaikan kasvupotentiaali

Dialyysikokemusta omaavien sairaanhoitajien kysynnän odotetaan kasvavan lähivuosina. Tämä tarve johtuu osittain siitävaltakunnallinen sairaanhoitajapulaja kysynnän ennustettu 15 prosentin kasvuTyötilastovirastosekäodotettu nousumunuaissairausdiagnoosin saaneiden potilaiden määrässä.

Diabetes ja korkea verenpaine lisäävät kroonisen munuaissairauden riskiä, ​​samoin kuin ikääntyminen. Amerikan väestön ikääntyessä akuuttia ja kroonista munuaissairautta sairastavien potilaiden erikoishoitoon pätevien sairaanhoitajien tarve kasvaa edelleen.

Dialyysihoitajan keskimääräinen kansallinen palkka on 133 462 dollaria vuodessa.

MukaanIndeed.com, dialyysihoitajan keskimääräinen kansallinen palkka on 133 462 dollaria vuodessa, ja muuttujat perustuvat vuosiin ja kokemukseen, työasetukseen ja koulutustasoon.

Maan eri alueilla tarjottavissa palkoissa on merkittäviä eroja. Dialyysihoitajat ovat myös oikeutettuja ylityökorvaukseen, joka voi lisätä heidän tulojaan keskimäärin 12 750 dollarilla vuodessa

Korvauksia lisäävät usein työsuhde-etuudet, jotka voivat sisältää sairaus-, hammas- ja näkövakuutuksen, henkivakuutuksen, lyhyt- ja pitkäaikaisen työkyvyttömyysvakuutuksen, loma- ja sairauspoissaolot sekä vastaavat maksut 401K-suunnitelmaan.

Parhaiten maksavat kaupungit dialyysihoitajille vuonna 2021

Mukaan Indeed.comTässä ovat dialyysihoitajien parhaiten maksavat kaupungit vuonna 2021:

  1. New York, NY: 150 351 dollaria vuodessa
  2. Las Vegas, NV: 134 483 dollaria vuodessa
  3. San Antonio, TX: 125 813 dollaria vuodessa
  4. Portland, OR: 101 566 dollaria vuodessa
  5. San Diego, CA: 91 138 dollaria vuodessa

Keskustele rekrytoijan kanssa käytettävissä olevista dialyysimatkasairaanhoitajan tehtävistä!

Dialyysihoitajan koulutusvaatimukset, todistukset ja ammattiryhmät

Dialyysihoito edellyttää syvällistä ymmärrystä munuaisista ja niiden sairauksista sekä potilaan hoidossa käytettävistä kehittyneistä koneista. Useimmat dialyysihoitajat ovat:

  • Rekisteröidyt sairaanhoitajat, jotka ovat suorittaneet hoitotyön kandidaatin (BSN) tai
  • Advanced Practice Registered Nurses (APRN), jotka ovat suorittaneet sairaanhoitajan maisterin (MSN) tai sairaanhoitajan tohtorin (DNP) tutkinnon ja jotka ovat harjoittaneeterityiset sertifikaatitjoko dialyysissä tai nefrologiassa.

Tullaksesi sertifioiduksi dialyysihoitajaksiNefrologian hoitotyön sertifiointikomissio, sinulla on oltava täysi ja rajoittamaton lisenssi RN:nä ja vähintään 2 000 tuntia dialyysihoitoa tarvitsevien potilaiden nefrologisessa hoitotyössä sekä 20 kontaktituntia nefrologian hoitotyön jatkokoulutusta kahden vuoden sisällä koehakemuksen jättämisestä. Nefrologian sairaanhoitajan sertifioinnin vaatimukset kasvavat vähintään 3 000 tuntiin, kun taas APRN Nurse Practitioner -hoitajat, jotka haluavat saada nefrologian sairaanhoitajan (CNN-NP) sertifioinnin, vaativat myös vähintään 2 000 tuntia nefrologian harjoittelua.

Dialyysihoitajat hyötyvät usein jäsenyydestäAmerican Nephrology Nurses Association, joka tarjoaa koulutusta, edunvalvontaa, verkostoitumista ja tiedettä koko nefrologian hoitotyön kirjolla.

Dialyysihoitajan työn edut ja haitat

Dialyysihoitotyön plussat

  • Kyky luoda todellisia yhteyksiä potilaisiin
  • Tietäen, että muutat merkittävästi potilaidesi elämänlaatua
  • Kykyä työskennellä monipuolisissa terveydenhuollon työtehtävissä
  • Työsuhdeturva

Dialyysihoidon haitat

  • Pitkät työajat erittäin sairaiden potilaiden hoidossa
  • Korkea työuupumus, koska työtehtävät ovat fyysisiä jaemotionaalisesti uuvuttavaa
  • Masennus, jonka aiheuttaa suuri määrä kuolevia potilaita
  • Henkilöstöpula aiheuttaa raskasta työtaakkaa

Dialyysimatkat sairaanhoitajatyöt

Kun dialyysihoitajien tarve kasvaa ja hoitohenkilöstöpula pahentaa, sairaalat kääntyvät yhä useammin matkasairaanhoitajien puoleen vastatakseen lääkintähenkilöstön tarpeisiin. Tämän seurauksena RN:t, joilla on kokemusta dialyysihoitajista, voivat valita matkatehtävänsä.

MukaanZipRecruiter, matkasairaanhoitajat tienaavat huomattavasti enemmän rahaa kuin perinteisissä tiloissa työskentelevät dialyysihoitajat ja ansaitsevat keskimäärin 92 734 dollaria vuodessa. Matkasairaanhoitajat saavat yleensä tuntipalkan sekä verottomat asumisstipendit, verottomat päivärahat ja matkakorvaukset, ja erikoisaloilla, kuten dialyysihoidossa, sertifioidut saavat palkkion, riippumatta siitä, kuinka monta vuotta heillä on kokemusta. Sinulla on myös mahdollisuus saada allekirjoitusbonuksia ja säilytyspalkkioita sekä bonuksia muiden dialyysihoitajien lähettämisestä henkilöstötoimistoon, jossa työskentelet.

Jos olet dialyysihoitaja ja harkitset matkasairaanhoitajaksi ryhtymistä, sinua odottavat mahdollisuudet ovat loputtomat. Samoin edut. Matkasairaanhoitajat eivät vain ansaitse huomattavasti korkeampia palkkoja, vaan heillä on myös mahdollisuus vaihtaa työympäristöään ja sijaintiaan jokaisen matkatehtävän yhteydessä. Halusitpa muuttaa toisentyyppiseen laitokseen, toiseen osaan maata tai jopa hyödyntää jännittävää tilaisuutta, kuten työskennellä risteilyalusten dialyysihoitajana, matkasairaanhoitajan avulla voit tutustua maahan, edetä urallasi ja korottaa palkkaasi.

Ansaitse jopa 2 300 dollaria viikossa dialyysimatkasairaanhoitajana. Keskustele rekrytoijan kanssa tänään!

Dialyysimatkat sairaanhoitajatyöt, palkka ja koulutusvaatimukset (2024)

FAQs

Mikä sairaanhoitaja saa eniten palkkaa? ›

Eniten ansaitsevien hoitajien 10 prosentin joukko koostuu Laurilan mukaan vuorotyötä tekevistä tai asiantuntijatehtävissä toimivista ja lisäkoulutuksen saaneista sairaanhoitajista. Tällaisia ovat esimerkiksi sairaanhoitajat, jotka tekevät esimerkiksi rajattua lääkkeenmääräämistä.

Mikä on sairaanhoitajan peruspalkka? ›

Sairaanhoitajan peruspalkka 2 567 euroa ennen veroja

Sairaanhoitajan peruspalkka on kunnalla keskimäärin 2 567 euroa kuukaudessa, siis ennen veroja.

Paljonko sairaanhoitajan palkka nousee? ›

Hoitajien palkan nousevat tänä vuonna keskimäärin 5,6 prosenttia ja ensi vuonna 6,5 prosenttia. Lisäksi hoitajat saavat tänä vuonna enimmillään yhteensä runsaan 1 000 euron kertakorvaukset. Osa hoitajista saa vain toisen, vajaan 500 euron kertakorvauksen.

Paljonko Anestesiahoitaja tienaa? ›

Anestesiasairaanhoitaja -tehtävänimikkeellä mediaanipalkka on 2 800 euroa, joka on Oikotien datan perusteella suurempi kuin palkansaajilla keskimäärin tänä vuonna. Anestesiasairaanhoitaja-tehtävänimikkeen pienin palkka on 2 325 euroa kuukaudessa ja suurin palkka 3 900 euroa kuukaudessa.

Paljonko Ruotsissa sairaanhoitaja tienaa? ›

Sairaanhoitaja Saija Heikkinen kertoo tienaavansa Ruotsissa noin 7 500 euroa. Sairaanhoitajien palkkojen keskiarvo on Suomessa noin 2 600 euroa.

Mitä sairaanhoitaja tienaa Norjassa? ›

Norja houkuttelee ulkomaalaisia hoitoalan ammattilaisia töihin Suomea paremmilla palkoilla ja työoloilla. Norjassa sairaanhoitaja saa keskimäärin 1 000–1500 euroa isompaa palkkaa kuin Suomessa. Suomessa sairaanhoitajan keskimääräinen kokonaispalkka on noin 3 300 euroa, Norjassa noin 4 500–5 000 euroa.

Saako sairaanhoitaja tehdä lähihoitajan töitä? ›

Voiko sairaanhoitajaopiskelija toimia lähihoitajan sijaisena? Sairaanhoitajan opintoja suorittanut voi olla lähihoitajan sijainen, jos työnantaja arvioi hänen osaavan riittävästi. Hän ei saa kuitenkaan käyttää lähihoitajan nimikettä. Lähihoitaja on terveydenhuollon nimikesuojattu ammattihenkilö.

Missä maassa paras sairaanhoitajan palkka? ›

Monissa Euroopan maissa sairaanhoitajat saavat enemmän palkkaa kuin suurin osa muusta työväestöstä. Esimerkiksi Espanjassa sairaanhoitaja ansaitsee noin 30 prosenttia yli maan keskipalkan. Myös pohjoisempana, Saksassa ja Irlannissa, sairaalassa työskentelevä sairaanhoitaja saa kymmenen prosenttia yli maan keskipalkan.

Voiko lähihoitaja toimia sairaanhoitajan sijaisena? ›

”Terveydenhuollon ammattihenkilölain mukaan sairaanhoitajan tehtävässä voi toimia ainoastaan tähän ammattiin laillistettu henkilö. Sairaanhoitajan sijaisena voi siten olla vain joko sairaanhoitaja tai sairaanhoitajaksi opiskeleva henkilö, joka on suorittanut opinnoistaan hyväksytysti vähintään kaksi kolmasosaa.

Kauanko kestää sairaanhoitajan koulutus? ›

Sairaanhoitajaksi opiskellaan ammattikorkeakoulussa. Opinnot kestävät noin 3,5 vuotta ja ovat laajuudeltaan 210 op. Sairaanhoitajakoulutus pohjautuu EU:n ammattipätevyysdirektiiviin. Sairaanhoitajan tutkinnon voi suorittaa päiväopiskeluna, verkossa tai joustavasti työn ohessa monimuoto-opiskeluna.

Mihin muihin töihin sairaanhoitajan koulutuksella? ›

Sairaanhoitajan koulutus ja työkokemus antavat hyvän pohjan lisäkoulutuksen jälkeen erilaisiin tehtäviin. Tällaisia voivat olla esimerkiksi johtaminen, kouluttaminen, kehittäminen, tutkimus, hallinto, arviointi ja valvonta. Sairaanhoitajia tarvitaan myös eri tasoille yhteiskunnallisiksi päättäjiksi.

Mikä on sairaanhoitajan tuntipalkka? ›

Kilpailukykyiset palkat

Sairaanhoitajan tuntipalkka on 25 euroa. Valariutta muistuttaa, että päälle tulevat asianmukaiset lomakorvaukset ja vuorokohtaiset lisät ja bonukset. Hyvän Hoidon Palveluiden listoilla on kaikkiaan noin kaksituhatta hoitajaa.

Mikä on poliisin palkka? ›

Poliisi-tehtävänimikkeen pienin palkka on 1 600 euroa kuukaudessa ja suurin palkka 25 000 euroa kuukaudessa. Mediaanipalkka on muuttunut −25 650 euroa (-56.4%) viimeisen 4 vuoden aikana.

Mitä farmaseutti tienaa? ›

Palkka oli yksityisellä sektorilla 3 281 € (2366 yksittäistä palkkaa) ja kuntasektorilla 3 095 € (774 yksittäistä palkkaa). Keskipalkka perustuu koko maan palkkatietoihin vuodelta 2021.

Mikä on röntgenhoitajan palkka? ›

Keskimääräinen kuukausipalkka tehtävänimikkeelle Röntgenhoitaja on 3 260 euroa kuukaudessa. Palkka oli yksityisellä sektorilla 3 123 € (395 yksittäistä palkkaa) ja kuntasektorilla 3 285 € (2266 yksittäistä palkkaa). Keskipalkka perustuu koko maan palkkatietoihin vuodelta 2021.

Millä alalla tienaa eniten? ›

Hyväpalkkaisimmat ammatit löytyvät johtoportaasta
AmmattiKuukausiansio
Yleislääkärit8856 €
Ylilääkärit8795 €
Tieto- ja viestintäteknologiajohtajat8048 €
Politiikka- ja suunnittelujohtajat7868 €
9 more rows
Jun 22, 2023

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Allyn Kozey

Last Updated:

Views: 6166

Rating: 4.2 / 5 (43 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Allyn Kozey

Birthday: 1993-12-21

Address: Suite 454 40343 Larson Union, Port Melia, TX 16164

Phone: +2456904400762

Job: Investor Administrator

Hobby: Sketching, Puzzles, Pet, Mountaineering, Skydiving, Dowsing, Sports

Introduction: My name is Allyn Kozey, I am a outstanding, colorful, adventurous, encouraging, zealous, tender, helpful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.